Jul de Muis is jarig!

Op 12 juli is het groot feest in de Julianatoren, want Jul de Muis viert zijn verjaardag! Speciaal voor deze dag zal bekende Nederlander Geert Hoes een feestelijke verjaardagshow presenteren, met de Jarige Jul en zijn vriendinnetje Julia in de hoofdrol.

geert-hoes-julianatoren-apeldoorn

Meet & Greet met bekende karakters!

Naast de verjaardagshow met Geert Hoes en het gebruikelijke parkentertainment in Apeldoorn, zullen er gedurende de hele dag meet & greets plaatsvinden met bekende tv-karakters als Mike de Ridder, Angelina Ballerina, Mr. Bean, Peppa Big en Fien en Teun.

 

 

Première van Jul’s Cowboyshow!

Extra bijzonder is dat bezoekers aanstaande zaterdag de première van Jul’s Cowboyshow kunnen bijwonen in Apeldoorn. In deze show zal Jul met nieuwe liedjes geheel in cowboy outfit een grandioze show verzorgen. Kortom, Jul’s verjaardag daar moet je gewoon bij zijn!
Alle shows en meet & greets zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Comments are closed.