Curious George ontdekt NYC

NYC & Company, het officiële marketing en toerisme bureau voor de stad New York, heeft bekend gemaakt dat Curious George dit jaar is gekozen als zesde, officiële NYC Family Ambassador voor The Big Apple.
curious-george-new-york-city-kinderen

Curious George, het nieuwsgierige aapje, zal familiereizen naar New York aanmoedigen door de gezinsvriendelijke spots en events binnen de vijf stadsdelen van New York onder de aandacht te brengen. In 2013 verwelkomde New York naar schatting 16,7 miljoen familie bezoekers; een stijging van 3,1% ten opzichte van 2012 en goed voor $ 16,5 miljard aan inkomsten.

Curious George in The City

Al ruim zeven decennia onderneemt televisieheld Curious George spannende avonturen die worden meebeleefd door zowel Amerikaanse als internationale kijkertjes.”Met hulp van Curious George, onze nieuwe ‘NYC Family Ambassador’, willen wij nog meer families verwelkomen in New York City”, aldus Fred Dixon, CEO van NYC & Company.

Curious George staat bekend om zijn bijzondere avonturen en we kijken ernaar uit om nog meer families een avontuurlijk bezoek aan NYC te bieden

 

 

NYC & kids

Speciaal voor families zijn er leuke tips van Curious George te vinden via de website www.nycgo.com/family. Zo is er verschillende kid-friendly informatie waaronder een overzicht van de mooiste stranden en dierentuinen in NYC en de leukste musea speciaal voor kinderen. Ook is er informatie beschikbaar over de bijzondere, onontdekte plekjes in green NYC zoals Central Park en Brooklyn’s Prospect Park. Meer dan 16 culturele instellingen in New York nemen deel aan het familie programma en bieden de leukste kinderactiviteiten. Onder andere het Louis Armstrong House Museum, National Museum of the American Indian–NY, New York Botanical Garden, New York Transit Museum en Staten Island’s Snug Harbor hebben bijzondere familie activiteiten in petto.

Comments are closed.