De Zusjes De Bie bij Brasserie Schaloen

Bij Brasserie Schaloen wordt het een gezellig feestje op zaterdag 9 augustus 2014. Daar zorgen de Zusjes De Bie namelijk voor. De brasserie stelt dit duo aan u voor, dat gevormd wordt door Ryanne en Noëlle. Ryanne de Bie is 21 jaar, haar warme en krachtige stem is te plaatsen in het jazz en soul genre.
brasserie-schaloen

Ze is afgestudeerd aan de The Dutch Academy of Performing Arts. Zij is in november 2013 uitgeroepen tot ‘’Het Talent van Limburg 2013’’ in de categorie zang. Noëlle de Bie is 19 jaar, is een singer-songwriter die in 2012 begon met het schrijven van eigen werk waarin ze de genres ‘akoestisch’, ‘reggae pop’ en een vleugje ‘soul’ combineert. Ze maken combinaties jazz/pop/reggae/soul, waarbij Ryanne de zang en de tweede stem verzorgt en Noëlle speelt gitaar en zingt ook mee.
Combinatie van de genres: akoestisch, reggae pop en een vleugje soul.
Samen vormen Ryanne en Noelle het duo ‘’Zusjes de Bie‘ Kom genieten van deze achtergrond muziek, waar u heerlijk bij kunt eten, tot een totale show met opzwepende moderne klanken.

De zusjes de Brie

De zusjes de Brie

Brasserie Schaloen

Iedereen is hier van harte welkom. De catering van de Brasserie is beschikbaar voor een drankje en een hapje op ons terras met het mooie uitzicht op het kasteel. Op zaterdag avond komt een Franse gast kok speciaal voor onze gasten een heerlijke BBQ verzorgen. Alleen met de beste ingrediënten en ambachtelijk vers bereid. Wij serveren smaakvolle Limburgse bieren en diverse wijnen uit Italië en Frankrijk! Uiteraard met bijpassend borrelgarnituur of bij een van onze smakelijke A la Carte gerechten.

 

 

Kasteel Schaloen


Romantisch & historisch verblijf bij Valkenburg.
 Kasteel Schaloen is een romantisch door een slotgracht omgeven kasteel met diverse bijgebouwen. Het ligt midden in de Zuid Limburgse bossen, als een oase van rust. Maar toch maar een paar minuten rijden van het gezellige toeristische plaatsje Valkenburg aan de Geul. Dagelijks genieten vele mensen van de sfeer en uitstraling van dit bijzonder pand. Kom zelf eens kijken. Het is absoluut de moeite waard!

Comments are closed.