Nieuwe Facebook pagina Ontmoet het verrassende deel van Duitsland

Brandenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Saksen-Anhalt en Thüringen presenteren zich met een gezamenlijke Nederlandstalige Facebook pagina.
duitsland-facebook_pagina

Vakanties in Duitsland

De Facebook pagina “Ontmoet het verrassende deel van Duitsland” informeert over actieve & culturele vakanties in Brandenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Saksen-Anhalt en Thüringen. Er zijn tips te vinden over leuke fiets- en wandelroutes, watersport en bijzondere natuurgebieden. Maar ook het thema cultuur, feesten, tradities, bijzondere evenementen en uiteraard bezienswaardigheden komen aan bod.

 

 
De regionale toeristische marketingorganisaties van de vier Duitse deelstaten hebben de handen ineen geslagen om te laten zien dat het minder bekende oostelijke deel van Duitsland als vakantiebestemming veel te bieden heeft voor diverse doelgroepen.

Comments are closed.