Kånken heeft na 36 jaar een opvolger: Kånken No.2

Kånken, de populaire rugzak van Fjällräven, krijgt na 36 jaar een opvolger: Kånken No.2. Het meest in het oog springend zijn de accenten en hengsels van leer. De rugzak is gemaakt van duurzaam, dubbel gewaxt G-1000 HeavyDuty met een binnenachtervak van G-1000 Lite. Net als zijn voorganger is het een duurzame rugzak voor dagelijks gebruik. Altijd praktisch: naar school, naar je werk, tijdens een uitstapje of op reis.

De nieuwe Kånken rugtas

De nieuwe Kånken rugtas

Perfect voor op reis

Het hoofdvak van Kånken No. 2 heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken makkelijk is. In het achtervak vind je een gepolsterd zitmatje van G-1000 HeavyDuty, een comfortabele rustpauze is dus nooit ver weg. Verder is de rugzak voorzien van twee open vakken aan de zijkanten en een ritsvak op de voorkant. De schouderriemen zijn van textiel.
 

 

Rechte rug

Rechte ruggen zijn gezonde ruggen! Kånken werd in 1978 geïntroduceerd om rugproblemen, die werden waargenomen onder Zweedse schoolkinderen, te helpen voorkomen. Nu, meer dan 35 jaar later, heeft Kånken miljoenen ruggen recht gehouden en is het één van de populairste producten van Fjällräven, geliefd bij verschillende generaties gebruikers.

Comments are closed.