In het spoor van historische plekken in Noord-Frankrijk

Na het succes van de eerste editie organiseert Toerisme Noord-Frankrijk in 2014 opnieuw zomerse zoektochten op de fiets. Dit jaar staan historische plekken in Noord-Frankrijk centraal. 4 Routes van 25 à 40 km worden special hiervoor aangelegd met enkele Diensten voor Toerisme. De zoektochten hebben plaats rond Bouvines, Cambrai, Noordpeene en Saint-Amand-les-Eaux.
noord-frankrijk-fietsen

Ontdekkingstocht op de fiets

Het gaat niet om een race tegen de klok, maar een ontdekkingstocht op de fiets in Frankrijk waar onderweg vragen beantwoord moeten worden. Deelnemers vormen hun eigen team (met z’n tweeën, met het gezin of vrienden) en nemen deel op een door hun gekozen moment. De routes zijn de hele zomer door bewegwijzerd, tot eind september.

 

 

Deelname is gratis

Deelname aan de Zomerse Zoektochten is gratis. Bij deelname aan minstens 2 van de 4 zoektochten zijn er via verloten prijzen te winnen. (fietsarrangementen, rondleiding op de fiets, etc)

Comments are closed.