Parkhotel Bad Arcen belangrijke impuls voor regio

Vanaf vandaag is de nieuwste aanwinst van Roompot Vakanties voor het publiek geopend: Parkhotel Bad Arcen. De Venlose wethouder Vera Tax en Roompot-CEO Jurgen van Cutsem openden donderdag het splinternieuwe hotel met 90 kamers, dat in directe verbinding staat met het bekende Thermaalbad Arcen in het Noord-Limburgs plaatsje.
parkhotel-bad-arcen-comfortkamer

aanwinst

Volgens Tax is het nieuwe hotel een aanwinst voor de regio. “Parkhotel Bad Arcen is een belangrijke aanvulling op recreatiepark Klein Vink, dat samen met Thermaalbad Arcen cruciaal is voor het toerisme en de naamsbekendheid van Arcen.”
 

 
Jurgen van Cutsem, CEO van de Roompot Groep: “Het is een modern hotel met prachtige faciliteiten, dat met 90 kamers ruimte biedt aan bijna 200 gasten. Met dit hotel voegt Roompot Vakanties een nieuwe parel aan zijn aanbod toe. Bovendien creëert dit project nieuwe arbeidsplaatsen”.

Onbeperkt genieten

Gasten kunnen tijdens kun verblijf onbeperkt genieten van de diverse ontspannende en heilzame thermaalbaden, Kneippbaden en sauna’s. Ook worden er verschillende wellnessbehandelingen aangeboden. Ver weg van alle drukte biedt dit nieuwe hotel de mogelijkheid heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Alle hotelkamers beschikken over gratis WiFi.

Het hotel is voorzien van een ruim en modern restaurant voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant draagt de naam ‘de Bron’, dit verwijst uiteraard naar het thermaal mineraalwater dat nog steeds elke dag uit de heilzame bron wordt opgepompt.

Mijlpaal

Thermaalbad Arcen verwacht dit jaar zijn 7,5 miljoenste bezoeker te verwelkomen. Deze mijlpaal valt samen met een andere mijlpaal: het beroemde Thermaalbad bestaat dit jaar 25 jaar. De gelukkige die zich de 7,5 miljoenste bezoeker mag noemen, zal op een bijzondere manier in het zonnetje gezet worden.

Comments are closed.