Düsseldorf Airport door nieuwe IC buslijn vanaf Eindhoven en Antwerpen nog beter bereikbaar

Vanaf nu biedt Deutsche Bahn een nieuwe IC buslijn tussen Düsseldorf, Eindhoven en Antwerpen aan. De nieuwe busverbinding rijdt minstens driemaal per dag via station Eindhoven (Stationsweg), Antwerpen Centraal (Koningin Astridplein), Düsseldorf Airport en Düsseldorf Hauptbahnhof. De rit vanaf Eindhoven naar Düsseldorf Airport duurt ongeveer 2 uur, tussen Antwerpen en Düsseldorf Airport duurt het ongeveer 3 uur en 20 minuten.

dusseldorf

Vooral bij boekers uit het Zuid-Oosten van Nederland is Düsseldorf Airport al jaren erg populair. Per jaar vliegen meer dan 800.000 Nederlandse passagiers via Düsseldorf Airport. Doorslaggevend is hierbij het goede aanbod, het uitgebreide Europese verbindings-netwerk en het groeiende aantal verre bestemmingen naar wereldsteden en internationale knooppunten. De goede bereikbaarheid van de luchthaven vlakbij de grens en de hoogstaande kwaliteit van de terminal zijn eveneens belangrijke pluspunten.
 

 
En deze goede bereikbaarheid wordt nu dus nog beter: een enkele reis met de moderne dubbeldekkerbus van Antwerpen naar Düsseldorf kan vanaf 14 euro met deze ‘Europa-Spezial IC Bus’. Vanaf 9 euro reist u al enkele reis vanaf Eindhoven naar Düsseldorf, of van Eindhoven naar Antwerpen. Deze busverbinding dient van te voren gereserveerd te worden. De reservering is inbegrepen bij de ticketkosten.

Comments are closed.