Turkish Airlines breidt uit in Duitsland

Turkish Airlines voegt 255e bestemming Münster toe aan het netwerk in 106 landen. De luchthaven is gelegen midden tussen de twee steden; Münster en Osnabrück en geeft makkelijk toegang tot beide steden.

Turkish Airlines

Met bestaande diensten naar Frankfurt, Munchen, Dusseldorf, Hamburg, Hannover, Keulen, Stuttgart, Nurnberg, Berlijn, Bremen, Leipzig en Friedrichshafen, heeft Turkish Airlines Münster toegevoegd als 13e bestemming in Duitsland. Münster Osnabrück International Airport (FMO) wordt de 258e luchthaven, bediend door Turkish Airlines. De vluchten vanuit Münster worden vier keer per week uitgevoerd op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag in beide richtigen.

Introductieprijzen voor retourtickets van Istanboel naar Münster / Osnabrück zijn verkrijgbaar vanaf 119 euro (inclusief belastingen en toeslagen). Daarbij is er in de eerste zes maanden voor Miles&Smiles leden 25% extra korting op allerlei voordelen.

 

 

De stad Münster heeft een rijke geschiedenis daterent vanaf 793 en wordt beschouwd als het culturele centrum van Westfalen. Het staat ook bekend als de fietshoofdstad van Duitsland, met een uitgebreid netwerk van wegen en paden gemaakt voor fietsers. Elke dag, zijn er meer dan 100.000 mensen op de fietspaden en naar schatting 500.000 fietsen op de wegen.

Münster is een plek waar de geschiedenis goed bewaard is gebleven. In het oude centrum van de stad, zijn huizen in de oorspronkelijke stijl gerenoveerd. Het stadhuis, bekend als ‘Historisches Rathaus Münster’, is een gotisch bouwwerk dat dateert uit de 14e eeuw. Het openbare plein en de belangrijkste boulevard, die teruggaat tot de Middeleeuwen, vormen het middelpunt van vele festivals en parades.

‘Aaseestadt’ is een district die recreatieve activiteiten biedt voor alle leeftijden. Het omvat zowel wandel- als fietspaden en men kan er zeilen en varen op het meer of een boot nemen naar de dierentuin, het planetarium of musea.

Voor ruiters, is er de ‘Tournament of Champions’, één van de oudste toernooien in Duitsland en een belangrijke rij- en springconcours. Het toernooi trekt paarden en ruiters vanuit de hele wereld.

Osnabrück, op gelijke afstand van de luchthaven, is een stad dat dateert uit de 8e eeuw en is gesticht door Karel de Grote. Hoewel deze stad iets kleiner is heeft het ook een rijke geschiedenis en is volledig gerestaureerd in zijn oorspronkelijke staat na de oorlog. Zoals Münster biedt de stad een volleding programma van culturele en sportieve evenementen het hele jaar door.

Comments are closed.