Pierre & Vacances voegt drie nieuwe services toe aan zomeraanbod

Het zomeraanbod van Pierre & Vacances wordt dit seizoen uitgebreid met drie services die het leven van de vakantieganger nog leuker en gemakkelijker maken. Diverse samenwerkingen met lokale partners zorgen voor een compleet aanbod waardoor de gasten hun vakantieregio beter leren kennen.

vacances

Cookit

Cookit is de aanbieder van complete kook-kits waarmee gasten tijdens hun verblijf zelf een complete maaltijd kunnen bereiden. De kit wordt op bestelling afgeleverd aan de receptie van de residentie en bestaat uit recepten, verse ingrediënten en een kit met condimenten. Speciaal voor Pierre & Vacances heeft Cookit twee soorten kits gerealiseerd: de Duo Kit en de Familie Kit, ieder met een eigen samenstelling. De kits kunnen tegelijktijdig met de reservering van het verblijf of ter plaatse worden gereserveerd en zijn verkrijgbaar in een tiental residenties.

La ruche qui dit oui!

Voor de gasten die graag proeven van de lokale gastronomie is deze service een uitkomst. Het is de gemakkelijkste manier om in aanraking te komen met producenten van regionale producten door deze direct via een collaboratief platform te bestellen. De producten worden minimaal één keer per week vers geleverd. Vandaag de dag zijn al 300 partners bij het netwerk aangesloten. Vanaf deze zomer kan in 3 Pierre & Vacances Villages Clubs van deze service gebruik worden gemaakt.
 

 

Rendez-vous Chez Nous

Dit interactieve platform brengt gasten in contact met plaatselijke bewoners om op die manier de vakantieregio beter te leren kennen. Lokale gidsen staan klaar om hun passie van de regionale cultuur te delen aan de hand van diverse activiteiten. Zo is het mogelijk een boottocht te maken aan de kust van Marseille en kan in Aix-en-Provence een Calissonfabriek worden bezocht waar regionale lekkernijen worden geproduceerd. Vooralsnog is deze service enkel beschikbaar in de Provence. Het concept wordt de komende maanden verder ontwikkeld.

Comments are closed.