Flikkendag Maastricht 2014

Op zaterdag 6 september 2014 wordt rondom de populaire televisieserie Flikken Maastricht voor de 4e keer Flikkendag Maastricht georganiseerd.
flikkendag

Van 11.00 tot 17.00 uur bruist het centrum van Maastricht weer als nooit tevoren tijdens deze open dag van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg. Alle regionale hulp- en veiligheidsdiensten geven acte de présence op onder andere de Markt, het Vrijthof, de Maasboulevard, bij de Boompjes/Stadspark en de Kesselskade/Mariastraat. Jong én oud kunnen tijdens deze dag van dichtbij kennis maken met het werk van de Politie, Brandweer, GGD, Koninklijke Marechaussee, diverse ketenpartners en hulpdiensten uit België, Luxemburg en Duitsland. Tevens is dit jaar de Nationale Reserve aanwezig en wordt vooruitgeblikt naar het 70-jarig bevrijdingsfeest van Maastricht.
 

 

Ontmoet de acteurs van Flikken Maastricht

Naast de vele demonstraties, spectaculaire presentaties en unieke activiteiten kunnen fans natuurlijk ook de acteurs van Flikken Maastricht, bewonderen, want Victor Reinier en Angela Schijf zijn beslist van de partij. De acteurs van de populaire TV-serie Flikken Maastricht – o.a. Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos en Sergio Romero IJssel, alias Floris Wolfs, Eva van Dongen, Marion Dresen en Romeo Sanders – maken ’s middags hun opwachting via de Maas. Vervolgens begeleidt o.a. politiekapel Drums & Pipes hen onder muzikale klanken in oldtimers naar het Vrijthof. Voor de fans is hier voldoende gelegenheid om hun helden van dichtbij te bewonderen. Altijd al eens een scène uit de serie van Flikken Maastricht willen naspelen? Meld je dan bij de TROS stand op het Vrijthof!

Programma Flikkendag Maastricht 2014

  • 11.00 uur: Op alle locaties gaat Flikkendag Maastricht van start.
  • 13.00 uur: Op bijzondere wijze maakt de cast van Flikken Maastricht hun opwachting via de Maas. Eenmaal aangekomen bij Rederij Stiphout gaan zij naar het Vrijthof.
  • 14.30 uur: Aankomst op het Vrijthof. Hier kunnen fans hun helden van dichtbij bewonderen.
  • 17.00 uur: Einde Flikkendag Maastricht 2014

Comments are closed.