DJ Tiësto hele zomer in Las Vegas

De wereldberoemde DJ Tiësto is deze zomer te aanschouwen als wassenbeeld in Madame Tussauds Las Vegas. De Nederlandse DJ bracht zijn evenbeeld een bezoek vlak voordat hij het podium op stapte voor zijn debuut optreden in nachtclub Hakkasan Las Vegas in MGM Grand.

dj tiesto in las vegas

Tiësto tourt momenteel door Amerika en treedt de gehele zomer op in de populaire nachtclub Hakkasan Las Vegas. Zijn wassenbeeld zal gedurende de zomer te zien zijn in Madame Tussauds Las Vegas. Tijs Verwest, alias DJ Tiesto, is de eerste DJ die een soloconcert gaf in een uitverkocht stadion. Tiësto’s succes bestaat tot nu toe voornamelijk uit dance-pop hits. Zijn grootste hit is “Red Lights”, deze hit stijgt nog steeds in de Amerikaanse top 100. DJ Tiësto heeft samengewerkt met vele internationale supersterren zoals Kayne West, Coldplay en Katy Perry.

Madame Tussauds Las Vegas is nieuw en te vinden op de Las Vegas Strip aan de voorkant van The Venetian Las Vegas Hotel. Madame Tussauds geeft bezoekers uit de hele wereld de mogelijkheid om ‘s werelds grootste artiesten te zien, aan te raken en foto’s van zichzelf te maken met hun favoriete artiesten. Elk wassenbeeld wordt gemaakt door meer dan 20 geschoolde kustenaars in drie maanden tijd. De beelden zijn gemiddeld € 368.618 waard.
 

 

Madame Tussauds Las Vegas is 365 dagen per jaar geopend en opent haar deuren ’s morgens om 10.00 uur en de laatste tickets kunnen gekocht worden tot 21.00 uur ‘s avonds.

Comments are closed.