Emirates introduceert Boeing 777s Pelé-ane

Het WK is pas net van start, het perfecte moment voor FIFA Worldwide Partner Emirates om een wel heel bijzonder vliegtuig te introduceren Vorige week werd de eerste geheel in WK-stijl uitgevoerde Boeing 777-300ER onthuld, mét de handtekening van drievoudig WK-winnaar en Emirates Global Ambassador Pelé. Het toestel wordt deze zomer ingezet op de route tussen Dubai en Sao Paolo.

Global Ambassador Pele signs the Boeing 777-300ER

Gesigneerde vlucht

De Pelé-anes zijn duidelijk herkenbaar, zowel aan de grond als in de lucht. Het creatieve ontwerp op de romp van de toestellen met 350 stoelen is in lijn met de FIFA World Cup en is voorzien van voetbalgrootheid Pelé’s handtekening. Om voetbalfans maximaal van hun tripje naar het WK te laten genieten heeft Emirates verder 115 Boeings 777s uit de vloot voorzien van een groot 2014 FIFA World Cup logo. De luchtvaartmaatschappij verwacht tijdens het WK meer dan 18.000 passagiers te vervoeren op haar dagelijkse vluchten naar Rio de Janeiro en Sao Paolo.

WK kijken in de lucht

Passagiers die het geluk hebben naar Brazilië, of een van de andere 142 bestemmingen van Emirates af te reizen, kunnen tijdens hun reis op verschillende manieren van het WK genieten:
 

 
Op de luchthaven – het WK gevoel begint al op de luchthaven, vooral op die van Dubai, waar de check-in desks zijn versierd met de heldenafbeelding van de Emirates #AllTimeGreat reclame met Pelé en Christiano Ronaldo. In de Emirates lounges in Dubai en wereldwijd, kunnen reizigers live genieten van de WK-voetbalwedstrijden.

ice TV Live op 16 Emirates Boeing 777 toestellen – van 12 juni tot en met 13 juli kunnen passagiers alle 64 WK-wedstrijden aan boord van deze 16 vliegtuigen ‘als live’ kijken op Sport 24. Zo staat zelfs een vliegreis de passie van de ware voetbalfan niet in de weg. Wie niet de hele wedstrijd wil kijken, kan via een van de zeven nieuwskanalen op de hoogte blijven van de stand.

Als de vlucht geen ice TV Live heeft – op elke Emirates vlucht kunnen passagiers bij elke gescoorde goal een bericht ontvangen op de ice Airshow kanalen en op ice Digital Widescreen.

Voor jonge passagiers – Om kinderen aan boord te vermaken verzorgt Emirates kleurrijk snackboxen met kartonnen figuurtjes en stijlvolle armbandjes om de favoriet mee aan te moedigen.

Comments are closed.