Zesde bestemming voor Turkish Airlines in Frankrijk

Turkish Airlines voegt 254e bestemming toe in 106 landen, namelijk Bordeaux. Bordeaux is de 6e bestemming in Frankrijk waar Turkish Airlines op vliegt.

1206 turkish airlines-page-001

Met bestaande diensten naar Parijs, Lyon, Nice, Toulouse en Marseille heeft Turkish Airlines Bordeaux toegevoegd als 6e bestemming in Frankrijk. De vluchten vanuit Bordeaux worden 4 keer per week uitgevoerd op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag in beide richtingen.

 

 

Introductieprijzen voor retourtickets van Istanboel naar de vijfde grootste stad van Frankrijk, Bordeaux, zijn verkrijgbaar vanaf vanaf 99 euro (inclusief belastingen en toeslagen). Daarbij is er in de eerste zes maanden voor Miles&Smiles leden 25% extra korting op allerlei voordelen.

Frankrijk heeft één van de meest ideale weersomstandigheden, waardoor een bezoek aan de lange zandstranden en havens aan de Atlantische Oceaan zeker de moeite waard is. Het platteland van deze stad, waar een groot deel uit bossen en meren bestaat, is ook een toeristische trekpleister.

Bordeaux

Bordeaux is een stad wat gezien kan worden als de mooiste voorbeelden van barokke architectuur. Het centrum van de stad, die opvalt met dit soort gebouwen, heeft ook een moderne uitstraling. Een wandeling langs de Garonne rivier is zeker de moeite waard. ‘Place de la Bourse’ is gelegen in het hart van de stad. Dit werk, deze buitengewone architectuur werd opgenomen in de werelderfgoedlijst van Unesco. De bouw van het paleis aan dit plein duurde precies 40 jaar en werd in 1775 voltooid. ‘Pont de Pierre, ‘Stone Bridge’ in het Engels, verbindt de twee kanten van Bordeaux. De brug die een panoramisch uitzicht heeft over de stad, is prachtig om te zien wanneer het ‘s nachts verlicht is. Bordeaux biedt een groot aantal bioscopen, theaters en is de thuisbasis van de ‘Opera National de Bordeaux’. Er zijn vele poppodia van verschillende capaciteiten. De stad biedt ook een aantal festivals aan het hele jaar. Bordeaux is ook ‘s werelds grootste wijnindustrie. De eerste wijnregio in de wereld, Saint-Emilion ligt ongeveer 35 km ten noordoosten van Bordeaux en heeft een geschiedenis die teruggaat tot de prehistorische tijd.

Comments are closed.