airberlin stuurt uitslagen van WK naar de cockpit

Bij de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland staan de komende weken helemaal in het teken van het WK voetbal. Passagiers die tijdens het WK voetbal met airberlin vliegen, worden ook in de lucht altijd uitstekend geïnformeerd over de actuele wedstrijdresultaten.

airberlin

airberlin

airberlin zal de uitslagen van alle wedstrijden via het draadloze communicatiesysteem direct naar de cockpit van haar vliegtuigen sturen zodat de piloten de mogelijkheid hebben om de passagiers spoedig in kennis te stellen van de betreffende scores. Bij wedstrijden met Duitse deelname worden bovendien de resultaten van voor de rust bekend gemaakt.
 

 
Deelnemers aan het topbonus-programma met status Silver, Gold of Platinum kunnen zich ook vóór hun vertrek van de stand op de hoogte stellen. In hun exclusieve wachtruimtes op de luchthavens Berlin-Tegel, Düsseldorf, Hamburg, Köln/Bonn, München en Wien laat airberlin de wedstrijden van het WK voetbal zien.

Comments are closed.