Grootste supporter van de Rode Duivels staat in Bobbejaanland

De wereldbeker voetbal brengt een tweestrijd met zich mee in Bobbejaanland. Als Nederlander in hart en nieren staat directeur Roland Kleve achter “zijn” Oranje, terwijl attractie King Kong – voor de gelegenheid in een rood shirt gehesen – met z’n 12,5 meter hoogte ongetwijfeld de grootste supporter van de Rode Duivels is. Benieuwd wie zijn shirt als eerste terug aan de haak moet hangen…

king-kong-bobbejaanland

Omdat de Duivels niet genoeg aangemoedigd kunnen worden, kreeg King Kong voor het WK een op maat gemaakt rood voetbalshirt aangemeten, waar zo’n 60 meter stof en 50 uren naai -en paswerk aan te pas kwamen. Het shirt aantrekken nam 2 uur tijd in beslag.

 

 

Het WK lééft overduidelijk in belgië, dat merk ik hier in Bobbejaanland meer dan genoeg: de aankleding van de King Kong is er maar een voorbeeld van. Als Nederlander is het dan ook mijn plicht om tussen het Belgische supportersgejoel Oranje te verdedigen. Tjah, Nederlanders staan nu eenmaal bekend om de Oranjegekte… We zien op de grasmat wel wie de sterkste is!

Aldus Roland Kleve.

Comments are closed.