Waterspektakelpark ‘Istralandia’ opent deuren in Istrië

De populaire Kroatische regio Istrië beschikt vanaf 21 juni over een waterpark: Aquapark Istralandia biedt o.a. een gigantisch golfzwembad en diverse attracties die een adrenalinekick garanderen!
aquapark-istralandia-istrie

subtitel

De nieuwste attractie van Istrië belooft de bezoeker zowel afkoeling als spektakel. De cijfers zijn alvast indrukwekkend: de totale wateroppervlakte is 4500m² en er is opgeteld 1.2 km aan waterglijbanen.
 

 
De grote hoeveelheid zwembaden en glijbanen kent door de diversiteit geen leeftijdslimiet. Er zijn glijbanen in alle vormen en maten voor alle leeftijden en durfniveaus. Voor de echte thrill seeker is er de zgn. ‘free fall’; een 27 meter hoge en nogal steile glijbaan terwijl een familie of groepje van maximaal 4 personen in een raft naar beneden kunnen. De allerkleinsten kunnen terecht in het zwembad van maar 40cm diep, compleet met eigen glijbaan, sprinklers en een waterkasteel. Het 2500 m² grote golfzwembad is de grootste van het Middellandse Zeegebied. Istralandia Aquapark heeft de bezoeker dan ook genoeg te bieden om een volle dag door te brengen.

Zumbales en meer

Wie even droog wil blijven kan bijvoorbeeld deelnemen aan een Zumbales, een potje beachvolley spelen, een waterfiets huren en voor de kleinere kinderen worden er spelletjes georganiseerd en zijn er shows van goochelaars. Voor een hapje en een drankje beschikt het waterpark over meerdere cafés en restaurants.
De officiële opening vindt 21 juni plaats.

Comments are closed.