Zomercocktails in Amsterdam bij Bluespoon Bar

Met de zomer in aantocht, selecteerden de bartenders van Bluespoon Bar de lekkerste cocktails voor de zomerse dagen van 2014.

De zomercocktail Top 3 van Bluespoon Bar Amsterdam

De zomercocktail Top 3

Klassieke cocktails blijven favoriet

Onbetwiste favorieten zijn de klassiekers Bee’s Knees, Sidecar en de Royal Bermuda Yacht Club. Stuk voor stuk, frisse en vrolijke mixen die op warme en zonnige dagen niet alleen de nodige verkoeling brengen, maar de zomervreugde nog verder zullen verhogen en doen verlangen naar een tropisch eiland. De zomer in een glas!

 

 

Recepten

bee’s knees
tanqueray gin (40 ml), lemon juice (20 ml), honey/vanilla syrup (20 ml)

sidecar
hennessy fine de cognac (40 ml), cointreau (20 ml), lemon juice (10 ml)

royal bermuda yacht club
mount gay extra old rum (40 ml), lemon juice (20 ml), sugar syrup (10 ml), egg white

bluespoon-bartender-daniel-reese

Bluespoon Bar is dagelijks geopend van 12 uur ’s middags tot 1 uur ’s nachts. Op vrijdag en zaterdag blijft de Bar een uurtje langer open, tot 2 uur ’s nachts. De Bluespoon Bar is gevestigd in 5 sterren, lifestyle hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. Met de iconische Prinsengracht als achtergrond en omringd door een uitnodigend interieur van de hand van designer Marcel Wanders, serveert Bluespoon Bar een
verscheidenheid aan mooie wijnen en lokale bieren.

Comments are closed.