Swingende zomerzon in Malta

Malta gaat ook dit jaar swingend de zomer in met de Malta Music Week en de spectaculaire afsluiter: The Isle of MTV. Van 20 tot en met 25 juni staat Malta geheel in het teken van dansen en feesten. Met vorig jaar meer dan 40.000 internationale festivalgangers belooft deze 8ste editie weer een waar spektakel te worden. Van kleine feesten in barretjes tot grote openluchtconcerten maakt Malta deze zomer dé place-to-be!

il-fossos-plein-valetta

The Isle of MTV

MTV trapt de zomer voor de achtste keer af op Malta met het geweldige gratis openlucht concert, The Isle of MTV. Op 25 juni gaan internationale festivalgangers uit hun dak op het Il Fossos plein in Valletta, Malta. Dit evenement biedt fans de unieke mogelijkheid om gratis live optredens van de grootste en beste artiesten ter wereld in de Maltese zomerzon te beleven. Ook dit jaar is er een goede line-up met optredens van KIESZA, bekend van haar nummer Hideaway, de UK Garage en Hip Hop ster Dizzee Rascal, en als klap op de vuurpijl de afsluiter van het dansspektakel: de Nederlandse DJ, producer en muzikant, DJ Hardwell!
 

 

Malta Music Week

Voorafgaand aan The Isle of MTV vindt van 20 tot 25 juni de Malta Music Week plaats. Op verschillende locaties in Malta en Gozo zijn er strandfeesten en optredens van verschillende DJ’s. De G7 Fridays in Gianpula op 20 juni en de Gozo Club Tour in La Grotta op 21 juni beginnen de Malta Music Week met een knal.

Op 23 juni kunnen festivalgangers barhoppen in het hippe stadje Paceville met de Paceville Pub Crawl. Natuurlijk wordt het WK Voetbal ook niet vergeten. Tijdens de Football Frenzy Night op 24 juni kunnen voetbal fans van de wedstrijden genieten in de speciaal opgezette WK dorpjes en op de vele grote schermen op het eiland.

Comments are closed.