Indianententen ingewijd in LEGOLAND Holiday Village

In het nieuwe LEGOLAND Holiday Village in het Deense Billund is een Indianendorpje ingewijd als laatste onderdeel van een omvangrijke renovatie, waarmee de overnachtingsmogelijkheden in LEGO stijl rondom het populaire familiepark flink zijn uitgebreid.

indianententen-legopark-denemarken

Gasten kunnen er nu overnachten in 25 kegelvormige Indianententen, ook wel bekend als tipi’s. De tentbewoners kunnen op deze manier de natuur van heel dichtbij beleven in de zeven meter hoge tenten van zeildoek, die zijn voorzien van houten vloeren, waarop gasten zelf hun matras en slaapzak dienen aan te brengen. De tipi’s zijn niet op de waterleiding aangesloten, maar hebben wel elektriciteit. In het midden staat een drie meter hoge totempaal. “In de tenten stappen de kinderen pijlsnel in hun rol van Indianen op de prairie, maar dan op de LEGOLAND-manier”, zegt Søren Dalhof, directeur van LEGOLAND Holiday Village en Hotel LEGOLAND. En natuurlijk zijn er op deze prairie wilde dieren te vinden, gebouwd van LEGO steentjes.
 

 
LEGOLAND investeerde dit seizoen een recordbedrag van 80 miljoen Deense kronen aan onder meer uitbreiding van de overnachtingsmogelijkheden. Bezoekers kunnen hierdoor makkelijker meerdere dagen doorbrengen in het familiepark en de regio Zuid-Denemarken. LEGOLAND Holiday Village omvat zowel een hostel als een camping. Hotel LEGOLAND uitgebreid met ridderkamers. Een kort verblijf in LEGO stijl is vanaf dit seizoen dus mogelijk in diverse accommodatievormen, van tipi tot luxe vakantiehuis.

Comments are closed.