Klimavontuur in 150 jaar oude bomen bij Gavnø Slot

Bij kasteel Gavnø in het zuidwesten van het Deense eiland Seeland is sinds kort een bijzonder klimavontuur mogelijk in de toppen van de 150 jaar oude bomen. Deze bomen maken onderdeel uit van het project Gavnø Go Fly, dat voor gezinnen met kinderen leuke en spannende programma’s biedt.

gavno-klimpark

Via speciale bruggen kunnen liefhebbers van boom tot boom klimmen. Met speciale kabelconstructies komen ze na een spannend klimavontuur veilig terug op aarde. Ook is er een Gavnø Go Juniorbaan waarop kinderen vanaf 3 jaar zonder gevaar kunnen klimmen. En wie het wat ruigere werk wil, kan kiezen voor de Gavnø Go Grand, een parcours dat is voorzien van speciale kabels, hangbruggen en zwevende balken. Alleen volwassenen en grotere kinderen worden hier toegelaten. De baan is ook geschikt voor teambuilding en groepsuitjes.
 

 

Het meer dan 300 jaar oude Gavnø Slot ligt op een klein eilandje in de gemeente Næstved, Denemarken. Het heeft een prachtig kasteelpark, een ‘zeeroversland’, een groot restaurant en een eigen brouwerij. Er vinden regelmatig evenementen plaats.

Comments are closed.