Finnair opnieuw uitgeroepen tot beste airline van Noord-Europa

Luchtvaartmaatschappij Finnair heeft wederom een 4-sterren waardering ontvangen van Skytrax; een internationaal onderzoeksbureau voor de luchtvaartindustrie.

finnair-

De moderne airline is daarmee de enige Noord-Europese luchtvaartmaatschappij die sinds 2009, vijf jaar op rij, door Skytrax is bekroond met vier sterren. Momenteel zijn er 35 luchtvaartmaatschappijen in de wereld die deze 4-sterren onderscheiding hebben ontvangen.

De waardering is gebaseerd op een product audit, uitgevoerd als onderdeel van het ‘World Airline Star Rating’ programma. In februari van dit jaar zijn bij in totaal 18 vluchten de kwaliteit van de producten en services op de luchthaven én aan boord uitgebreid onderzocht door onafhankelijke inspecteurs.
 

 

Wij willen samen met onze partners een ware belevenis aanbieden aan onze passagiers. Wij bij Finnair hechten veel waarde aan de Skytrax waardering en zien het als een erkenning van kwaliteit, die reizigers over de hele wereld begrijpen en op prijs stellen. Wij streven ernaar onze concurrenten voor te blijven en onze klantenservice continu te ontwikkelen en verbeteren.

Zegt Jarkko Konttinen, Finnair’s vicepresident Marketing en Productontwikkeling.

Comments are closed.