Zeilrace ‘Les voiles de Saint-Tropez’ is onderdeel van Star Clippers Cruise

Van 27 september tot 5 oktober 2014 verzamelen in Zuid-Frankrijk de mooiste zeilschepen van de wereld zich voor de zeilrace ‘Les Voiles de Saint-Tropez’. Zeilliefhebbers hebben de mogelijkheid om de zeilschepen van dichtbij te bewonderen, want tijdens een achtdaagse zeilcruise van Star Clippers gaat de Star Flyer ook voor anker in de havenstad Saint-Tropez in deze periode.

Sunset in the Ko Adang area

Onvergetelijke ervaring

Een zomer lang biedt Star Clippers een grote diversiteit aan cruises om het Middellandse Zeegebied te verkennen, maar één cruise springt meteen in het oog. Op 27 september 2014 vertrekt de Star Flyer vanuit Monte Carlo (Monaco) voor een achtdaagse reis langs de mooiste plekken van La Méditerranée, richting Corsica, de Italiaanse kust én Saint-Tropez. Op 2 en 3 oktober gaat de viermaster voor anker in deze prestigieuze havenstad, waar op hetzelfde moment de mooiste zeilschepen uit alle hoeken van de wereld zich aan het zeilpubliek presenteren. Dat is ook de reden dat deze cruise ‘Les Voiles de Saint-Tropez’ wordt genoemd.

Het is een onvergetelijke ervaring om vanaf de Star Flyer, zelf een volledig opgetuigd tallship, de grootse zeilrace gade te slaan. ‘Les Voiles de Saint-Tropez’ is een van de mooiste botenshows: een verzameling van nieuwe en oude hightech zeilboten in de beroemde baai van Saint-Tropez.
 

 

Sfeer en romantiek

De Star Flyer is een zeilschip van rederij Star Clippers met de sfeer en de romantiek uit lang vervlogen tijden. Het is een viermaster die tijdens de zomermaanden opereert in de blauwe wateren van de Middellandse Zee. Er zijn maximaal 180 passagiers aan boord die verwend worden met een super service in een comfortabele omgeving.

Comments are closed.