VVV Zuid-Limburg verkiezing innovatiefste ondernemer 2014 gestart

VVV Zuid-Limburg is voor 15 september op zoek naar die ondernemers in Zuid-Limburg die zich weten te onderscheiden met nieuwe ideeën, processen of diensten binnen de toeristisch/recreatieve sector.

Ondernemers die zich inschrijven, mogen zich een jaar lang de meest innovatieve toeristisch/creatieve ondernemer van het jaar 2014 noemen en ontvangen de daarbij behorende versierselen en voordelen. VVV Zuid-Limburg organiseert deze verkiezing voor de zevende keer op rij. Eerdere winnaars waren Wandelgids Zuid-Limburg, Kasteel Hoensbroek, Puur Limburgs, Museum Vaals, Cuba Libre en GaiaZOO.

logo-vvv-zuid-limburg

Innovatie

VVV Zuid-Limburg is er van overtuigd dat constant blijven vernieuwen, essentieel is binnen de toeristisch-recreatieve branche. De gast blijven boeien en daardoor binden, dat is waar het om gaat. Om innovatie te stimuleren bij toeristische ondernemers reikt de VVV Zuid-Limburg jaarlijks een innovatieprijs uit. Op deze manier wil VVV Zuid-Limburg aandacht vestigen op vernieuwende projecten binnen de toeristische bedrijfstak, ondernemers stimuleren om na te denken over veranderingen binnen hun eigen bedrijf en innovatieve ondernemers een kleine duw in de rug te geven.

 

 

VVV Innovatieprijs 2014

VVV Zuid-Limburg gaat dit jaar niet zelf ondernemers nomineren, maar ondernemers kunnen zichzelf of collega bedrijven voordragen via de website van VVV Zuid-Limburg. Wanneer de sluitingsdatum voor het inschrijven op 14 september 2014 gepasseerd is, wordt de vakjury gevraagd om de top 10 uit de aanmeldingen te bepalen op basis van de vastgestelde criteria. De top 10 wordt vervolgens op 13 oktober 2014 bekend gemaakt. Daarna zal een online publieksstemming volgen om tot de top 3 te komen. De drie bedrijven met de meeste stemmen worden tenslotte weer aan de vakjury voorgelegd en door de jury bezocht zodat zij uit de top 3 de uiteindelijke winnaar kunnen kiezen. De winnaar van 2014 zal bekend worden gemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VVV Zuid-Limburg in januari 2015. De winnaar van de ‘VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs 2014’ ontvangt een speciaal ontworpen aandenken, een oorkonde en daarnaast een speciaal op maat gemaakt promotiepakket van VVV Zuid-Limburg.

Nomineren kan vanaf nu!

Vanaf nu tot en met 14 september 2014 kunnen Zuid-Limburgse ondernemers zichzelf of collega bedrijven voordragen om in aanmerking te komen voor de innovatieprijs van VVV Zuid-Limburg. Dit kan via het speciale voordrachtsformulier. Natuurlijk moet daarbij gemotiveerd worden waarom de betreffende ondernemer in aanmerking moet komen voor deze prijs.

Meer informatie over de VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs 2014 vindt u via de website.

Comments are closed.