Turkish Airlines zoekt nieuwe reclame-ster

Turkish Airlines roept fans van de toonaangevende Duitse voetbalclub Borussia Dortmund op mee te doen aan een auditie voor een komende tv-commercial.

Met de “Turkish Airlines is op zoek naar de ster voor de volgende reclame!” campagne, krijgen fans de kans om samen met de spelers van hun favoriete club uit Duitsland te spelen.

Turkish Airlines zoekt nieuwe reclame-ster

Turkish Airlines zoekt nieuwe reclame-ster

Meedoen tot 16 juni

De campagne wordt op 2 juni 2014 officieel bekend gemaakt op zowel online als offline kanalen, waarna de fans tot 16 juni 2014 kunnen solliciteren op fanstostars.com. Hier wordt de kandidaten gevraagd uit te leggen waarom zij zichzelf de meest geschikte kandidaat vinden en dus uitgekozen moeten worden.
 

 

Degene met het beste antwoord zal het nieuwe gezicht van Turkish Airlines worden en verschijnt in de nieuwe reclame naast de supersterren van Borussia Dortmund uit Duitsland. De uiteindelijke winnaar zal op 1 juli 2014 bekend worden gemaakt via de social media kanalen van de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.