ParkCity Live 2014 op 5 en 6 juli

Parkstad maakt zich weer op voor het stadsfestival in Heerlen op Park Bekkerveld. Dit jaar op 5 en 6 juli en daarmee volgens de traditie één week voordat de schoolvakanties beginnen.

Park City Live festival in Heerlen

Park City Live festival in Heerlen

Line-up

De line-up van 2014: o.a. Racoon, Golden Earring, The Opposities, Rowwen Hèze, Blaudzun, de Staat, Memphis Maniacs, Douwe Bob, Ali B (& Brownie Dutch, Yes-R en Daryll), Rowwen Hèze, BloYaTop, Sven Feijen en The Kik. Sandro Silva, Alvaro, Puresang, Gils Love Djs, Jacob van Hage, Rouls and Doors, Ben Bastion en vele anderen.

 

 

In totaal zullen er deze editie 3 podia zijn, waarvan de mainstage de belangrijkste is. Podium 2 is een cultuurpodium en vult de pauzes van de mainstage, podium 3 is een dancestage. De inrichting op het festivalterrein zal zo zijn, dat de podia geen geluidsoverlast van elkaar hebben, zodoende volop te kunnen relaxen in het park.

Jaarlijks bezoeken zo.n 15.000 mensen het festival. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Ten opzichte van vergelijkbare festivals, blijkt de ticketprijs zeer aantrekkelijk te zijn.
Dagticket: € 29,50 / weekend € 55,–

Comments are closed.