Zuid-Limburg App vernieuwd en aangevuld

De Zuid-Limburg App van VVV Zuid-Limburg is vernieuwd qua vormgeving en design. Door ander kleurgebruik, het gebruik van de swipe-technologie en vernieuwde detailpagina’s is de gebruiksvriendelijkheid verhoogd en ook de vormgeving in een modern jasje gestoken.

logo-vvv-zuid-limburg

Bovendien is de App nu geoptimaliseerd voor verschillende versies en apparaten. Naast het bestaande aanbod van attracties, bezienswaardigheden, activiteiten en verblijfsaccommodaties worden er nu ook fiets- en wandelroutes in de App getoond. Deze toevoeging heeft als doel om nog meer gasten deze App ook tijdens het verblijf in Zuid-Limburg te laten gebruiken.

Vernieuwd design en functionaliteit

Binnen de VVV Zuid-Limburg huisstijl is het ontwerp van de app behoorlijk gemoderniseerd. Door ander kleurgebruik, het aanpassen van de letterafstand en het toevoegen van de swipe-technologie oogt de App veel moderner en is ook de gebruiksvriendelijkheid verhoogd. Tevens werkt de nieuwe App met betere categorielijsten en duidelijke detailpagina’s van de informatie. Toekomstig staan onder andere een optimalisatie van de categorie evenementen en een selectiemogelijkheid van alle categorieën op bijvoorbeeld plaats nog op de planning.

Wandel- en fietsroutes

De nieuwe VVV Zuid-Limburg App maakt het mogelijk om diverse wandel- en fietsroutes in de regio Zuid-Limburg te bekijken. Alle routes zijn opgenomen met een downloadbare pdf inclusief een handige plattegrond. Ook de start- en eindpunten staan hierbij duidelijk vermeld. Per gemeente in Zuid-Limburg is er één wandelroute te zien. De fietsroutes zijn gebaseerd op het bekende knooppuntensysteem en voeren de bezoeker niet alleen door de regio Zuid-Limburg maar hebben zelfs een Euregionaal karakter.
 

 

Zuid-Limburg App

De Zuid-Limburg App is ontwikkeld om gasten in de regio te voorzien van informatie over de regio, voorzieningen en toeristische bezienswaardigheden. Gasten en eigen inwoners kunnen gratis gebruik maken van deze applicatie. De App geeft informatie over actuele evenementen, de regio, VVV kantoren, rondleidingen & excursies, wandel- en fietsroutes en uiteraard informatie over de aangesloten ondernemers. Dit zijn dagattracties, accommodaties, restaurants of andere toeristisch-recreatieve bedrijven. Bovendien kan de gebruiker van de App zijn favorieten toevoegen en beheren en ‘location based’ informatie opvragen. Dit betekent dat het mobiele apparaat gebruik maakt van de locatie van de gebruiker. Dus, dat de gebruiker actuele en informatie op maat ontvangt.

Comments are closed.