Arke veilt stoelen voor dreamflight boven Nederland

Gister startte via de Facebook- en Twitter accounts van Arke een bijzondere veiling waarbij zitplaatsen worden geveild voor een unieke, eenmalige rondvlucht boven Nederland met de gloednieuwe Arke Boeing 787 Dreamliner op dinsdag 10 juni.

dreamliner-arke

De revolutionaire Boeing 787 is stiller en comfortabeler dan de huidige generatie vliegtuigen en tijdens de rondvlucht op 10 juni kunnen collega’s en fans van Arke dit zelf ervaren. De opbrengst van de veiling gaat naar Make-a-Wish Nederland (Stichting Doe Een Wens). Via Make-a-Wish worden de droomwensen vervuld van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De hoogste bieders vliegen tijdens de rondvlucht mee over Nederland en daarnaast vervult Arke de wens van drie kinderen, die via Make-a-Wish ook zelf tijdens de dreamflight de Boeing 787 gaan ervaren.

Allereerste luchtvaartmaatschappij

Arke is de allereerste Nederlandse luchtvaartmaatschappij die de Boeing 787 Dreamliner in gebruik neemt. Het revolutionaire toestel is lichter, stiller, zuiniger en vooral veel comfortabeler dan de huidige generatie vliegtuigen. Zo geven het slimme design met gewelfd plafond en de 30% grotere ramen een ruimtelijk gevoel en zorgt de moodlighting aan boord voor een natuurlijke overgang tussen dag en nacht wat zorgt voor minder jetlag bij aankomst. Daarnaast is de cabinedruk hoger waardoor het lichaam meer zuurstof opneemt en reizigers met een frisser gevoel op de bestemming aankomen. Door het geavanceerde luchtverversings-systeem hebben passagiers bovendien minder last van duizeligheid en hoofdpijn. De Dreamliner is niet alleen fijn om in te vliegen maar ook minder milieubelastend; het toestel maakt 60% minder geluid dan andere vliegtuigen en verbruikt 20% minder brandstof en CO2 per passagier.
 

 
Voor de rondvlucht met de Dreamliner van Arke worden van dinsdag 27 mei tot en met donderdag 29 mei drie dagen lang twee stoelen geveild op Facebook en Twitter. Door middel van een reactie op de Facebookpost of een reply op het Twitterbericht kunnen fans hun bod kenbaar maken. Degene die aan het einde van elke dag het hoogste bod heeft uitgebracht om 23.59 uur wint de veiling en gaat mee op de rondvlucht op 10 juni.

Comments are closed.