Geniale zoekmachine vindt reis op prijs

Gister lanceerde het Nederlandse GeniusTravel de eerste zoekmachine voor het vinden van vluchten wereldwijd op prijs: GeniusFlight.com. In samenwerking met SkyScanner genereert Geniusflight.com zoekresultaten uit de meest actuele vliegtarieven van zo een 1000 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Screenshot_GeniusTravel_site

Vul eenvoudig je budget en vertrekpunt in en binnen no time worden alle bestemmingen binnen jouw maximale budget weergegeven op de wereldkaart. De nieuwe zoekmachine is daarmee tevens een inspiratiebron: Waar je dacht voor 150 euro niet verder dan Parijs of Barcelona te komen, blijkt nu dat je voor dit bedrag ook naar Marrakech vliegt!

 

 

Waar vlieg je in de maand juni heen voor 200 euro? Het lijkt een eenvoudige vraag, maar het antwoord was tot vandaag niet vindbaar met een enkele druk op de zoekknop. Het merendeel van de online zoekmachines zoekt immers naar vluchten op bestemming. GeniusFlight.com brengt hier verandering in. Met één zoekactie worden de gegevens van meer dan 1000 airlines op prijs gesorteerd en vind je eenvoudig een bestemming binnen jouw budget, simpel weergegeven op de wereldkaart.

Comments are closed.