Kortingenboekje Smalste Stukje Nederland

Het Smalste Stukje Nederland heeft voor 2014 een kortingenboekje samengesteld. Op vertoon van de kortingsbon uit het kortingenboekje krijgen bezoekers aan het Smalste Stukje Nederland een scala aan kortingen bij horecagelegenheden en diverse attracties.

kortings-boekje-zuid-limburg

Het Smalste Stukje Nederland heeft een gratis kortingenboekje samengesteld voor bezoekers, waaraan ruim dertig toeristische ondernemers uit de regio deelnemen: van campings, restaurants, speeltuinen, eetcafés tot (oorlogs)musea en golfbaan. Zo wordt een bezoek aan het Smalste Stukje Nederland nog aantrekkelijker. Zeker als de bezoeker zijn ontdekkingsreis met voordeel kan starten.
 

 
De kortingenboekjes zijn verkrijgbaar bij de VVV-winkels in Echt en Sittard en bij alle andere VVV vestigingen in Zuid-Limburg en natuurlijk bij toeristische ondernemers in het Smalste Stukje Nederland. Bezoekers kunnen het gehele jaar 2014 profiteren van de kortingen. Op vertoon van de originele bon uit het boekje kan de bezoeker direct profiteren van een aantrekkelijke korting op de toegangs- of horecaprijs.

Comments are closed.