The Moorings lanceert een vaarvakantie app voor de Britse Maagdeneilanden

Klanten van The Moorings hebben vanaf nu toegang tot alle zeilinformatie in de Britse Maagdeneilanden (BVI) via The Moorings BVI App. Deze interactieve applicatie zal zeilers voorzien van essentiële informatie in dit gebied. De app geeft toegang tot gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld de regelgeving in het zeilen, hoe te navigeren plus informatie over de veiligheid in de Britse Maagdeneilanden. Daarnaast is ook informatie te vinden over de geschiedenis, waar te dineren, boodschappen te doen en andere praktische tips.

The Moorings BVI Charter app

Naast het leveren van verschillende zeil- en eilandfeitjes zal de app ook de mogelijkheid bieden om de uitleg van het zeilgebied online te kunnen doen. The Moorings is een samenwerking aangegaan met zeilschool NauticEd en samen hebben zij een online test ontworpen. Degenen die de test over het weer, de vergunningen en navigatie doorstaan hebben het voordeel sneller de zee op te kunnen gaan en de uitleg aan wal over te slaan. De klanten ontvangen een certificaat nadat zij geslaagd zijn voor de test en kunnen hun reis starten. De app wordt verstrekt aan alle klanten van The Moorings en is gratis te downloaden op elke iPad via de iTunes App Store. De app is vooralsnog alleen verkrijgbaar voor iPads en in het Engels.

 

 

Deze app zorgt voor een goed voorbereide start voor onze klanten en alle informatie bij de hand over de wateren die ze gaan bezeilen. Met The Moorings App krijgen al onze klanten toegang tot actuele informatie over de plek waar ze heen gaan en veel meer. De online briefing zal onze klanten helpen sneller het water op te gaan, want daar komt iedereen tenslotte voor!

Aldus Shannan Brennan, Marketing Manager voor The Moorings wereldwijd.

Comments are closed.