Zonnig Leiden inspireert secretaresses tijdens Inspiratiedag ‘Ladies First’

Op 22 mei jl. organiseerde Leiden Marketing een Inspiratiedag speciaal voor secretaresses uit regio Leiden. De Inspiratiedag bood de deelnemers een interessant programma om de vele mogelijkheden, die Leiden biedt voor congressen en zakelijke evenementen, te ontdekken.

Holiday Inn Hotel

De secretaresses werden gastvrij ontvangen in het nieuwe event- en convention center van het Holiday Inn Hotel. De dag ging van start met een table top waarbij de partners van Leiden Marketing zich presenteerden en de secretaresses op een informele manier kennis konden maken met het aanbod van Leiden. Ook kregen de deelnemers een rondleiding langs enkele ruimtes van het hotel. Na een interactieve Leiden quiz vertrok de bus van Koninklijke Beuk naar de binnenstad.

Groepsfoto Inspiratiedag Leiden Marketing Leidse Schouwburg

Bootje varen

In de binnenstad stapten de deelneemsters op de boten van rederij Bootjes en Bootjes en konden op het water genieten van een heerlijke en zonnige lunch.

Na de rondvaart was het tijd voor de volgende locatie: Museum Boerhaave. In het Anatomisch Theater werden de deelneemsters, door middel van een indrukwekkende 3D projectie, meegenomen in de geschiedenis van Natuurwetenschappen en Geneeskunde.

 

 

Leidse Schouwburg

In de Leidse Schouwburg, kregen de deelneemsters een heuse backstage tour en eindigden met hun persoonlijke première op het podium. Hier kregen zij allen het boek ‘Ladies First’ overhandigd.

De laatste locatie van de dag was de Regentenkamer waar zij enthousiast te woord werden gestaan door Lorenzo van Beek. De Regentenkamer was vroeger alleen voorbehouden aan de regenten van het Meermanshof waar de Regentenkamer onderdeel van is, maar is tegenwoordig ook voor andere doeleinden in te zetten, zoals vergaderingen en stijlvolle diners.

Er werd gezellig nagepraat onder het genot van een ‘high wine’. Bij het vertrek gingen de secretaresses met een goedgevulde goodiebag vol inspiratie naar huis.

Een reactie naar aanleiding van de inspiratiedag:
Majella Bak- LUMC:

Het was wat mij betreft een zeer geslaagde dag. Heel veel lof voor alle partners en de organisatoren. Er zat lekker tempo in het programma (wij zijn doeners, geen ‘zitters’), de inhoudelijke en logistieke informatie was duidelijk, compleet en alles was zeer verzorgd.

Comments are closed.