Playa Montroig ontvangt award voor excellente service

Playa Montroig Camping Resort heeft een award ontvangen van de Kamer van Koophandel in Reus voor excellentie in internationalisering en hun bijdrage aan de projectie van het gebied als generator van welvaart. De populaire camping aan de Costa Dorada in Spanje nam de award gisterenmiddag in ontvangst op het ‘Gala van de internationalisering’ in Reus. Daar ontvingen meer dan twintig bedrijven, uit verschillende sectoren, een erkenning voor hun inspanningen op gebied van internationalisering.

Playa Montroig Camping resort

Playa Montroig Camping resort

Beloning voor inspanningen en activiteiten

Het evenement, gepresenteerd door Albert Om, werd voorgezeten door Isaac Sanromá, voorzitter van de Kamer, en bijgewoond door Prof. Xavier Sala-i-Martín. De awards zijn door de Kamer van Koophandel in Reus in het leven geroepen om inspanningen en activiteiten van lokale bedrijven te belonen die de afgelopen jaren belangrijk zijn geweest op het gebied van export. De prijzen werden uitgereikt in de industriële en agrarische sector en in de categorie ‘nieuwe technologie’ en ‘toerisme’. De award in deze laatste categorie ging naar Playa Montroig Camping Resort.

 

 

Playa Montroig internationaal onderscheiden

Van alle kwaliteitscampings in Spanje ontvangt Playa Montroig de hoogste, door de ADAC- campinggids erkende, rating van de afgelopen 30 jaar. De Europese ADAC- campinggids is één van de belangrijkste Europese campinggidsen en wordt ook wel het equivalent van de Michelingids genoemd. De populaire camping is opgericht in 1962 en geaccrediteerd en gewaardeerd voor de kwaliteit van haar dienstverlening, erkend door campinggasten en bekroond met toeristische awards en toeristische keurmerken in Europa. In 2013 heeft Playa Montroig ook de Tripadvisor ‘Certificate of Excellence’ ontvangen, toegekend door reizigers die hebben gestemd op de populaire website.

Ook dit jaar heeft Playa Mointroig weer de hoogste rating ontvangen van de twee grootste autoclubs in Europa, het Duitse ADAC en de Nederlandse ANWB, die samen 22 miljoen leden tellen.

Playa Montroig ligt aan het mooiste strand van de Costa Dorada, ten zuiden van Tarragona en heeft een oppervlakte van 35 hectare, bestaande uit 220 bungalows en 1.200 staanplaatsen. De camping heeft directe toegang en uitzicht op een kilometer lang strand.

Comments are closed.