Inauguratievlucht voor Turkish Airlines naar Boston

Met bestaande vluchten naar Buenos Aires, Sao Paolo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York en Washington, is Boston de negende bestemming in Noord en Zuid Amerika en de zesde in de Verenigde Staten zelf. Vanaf afgelopen 12 mei zullen er naar en vanaf Boston vijf keer per week vluchten plaatsvinden op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Vanaf 9 juni 2014 wordt dit zeven dagen in de week.

Turkish Airlines

Introductieprijzen voor retourtickets van Istanboel naar Boston zijn verkrijgbaar vanaf €399 (inclusief belastingen en toeslagen) en van Boston naar Istanboel €583 (inclusief belastingen en toeslagen). Daarbij is er in de eerste zes maanden voor Miles&Smiles leden 25% extra korting op allerlei voordelen.

 

 

Boston is één van de oudste en meest historische steden in de Verenigde Staten waar de eerste Europese kolonisten, de beroemde Pilgrims, arriveerden begin 17de eeuw. De stad is het centrum voor scholing, medisch onderzoek, financiën en technologie. Het is ook de plek van wereldberoemde educatieve instituties zoals het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en de Harvard Universiteit. Met meer dan 100 hogescholen en universiteiten waar meer dan 250.000 studenten studeren, staat de stad bekend als het ‘Athene van Amerika’. Boston is hiermee één van de rijkste culturele regio’s in het land. De Symphony Hall, thuisbasis van het Boston Symfonie, wordt gezien als één van de best gebouwde akoestische gebouw ooit.

Dankzij talloze musea en parken is het een stad waar men goed kan leven. Maar het is ook een stad die makkelijk te voet te zien is, vooral het bekende Freedom Trail die bezoekers een uitgebreide tour van Revolutionaire Oorlogplaatsen geeft. Er zijn het gehele jaar ook verschillende festivals en andere evenementen te bezoeken zoals de Boston Marathon en de zomerconcerten reeks in Tanglewood. Het compacte centrum, de geschiedenis en makkelijke begaanbaarheid hebben de stad een reputatie gegeven als een van de meest ‘Europese’ steden van Amerika.

Comments are closed.