Luxury shopping als mice activiteit bij Chic Outlet Shopping

Met negen luxe shopping bestemmingen, gelegen op korte afstand van populaire steden binnen Europa en capaciteit voor groepen van 10 tot 2.500 personen, zijn de Villages van Chic Outlet Shopping® populaire locaties voor groepen, evenementen en incentive programma’s van elke omvang. Bij de Chic Outlet Shopping® Villages genieten deelnemers van een unieke combinatie van luxe merkervaringen en superieure horeca faciliteiten in karakteristieke setting, geïntegreerd in op maat gemaakte programma’s.

chic-outlet-shopping

De negen Villages in Europa hebben afgelopen jaar 483 evenementen gehost en meer dan 36.400 deelnemers uit 51 landen verwelkomd. De locaties worden steeds populairder als keuze voor MICE programma’s. In het eerste kwartaal van 2014 is er een stijging te zien van 75% in de deelnemers ten opzichte van dezelfde periode in 2013. Dit laat de groeiende populariteit van ‘luxury brand shopping’ als MICE activiteit zien. Evenals de Chic Outlet Shopping® Villages zelf, trekken de groepen en evenementenprogramma’s een breed scala aan internationale gasten: 62% van deze programma’s zijn afgevaardigden uit Azië en van alle individuen is ook 57% afkomstig uit Azië.

 

 

Als investering in de groeiende MICE markt, heeft Chic Outlet Shopping ® nu een online boekingsplatform voor het Groepen en Evenementen (MICE) aanbod. Via dit platform zien klanten al het MICE aanbod bij de Villages en boeken zij direct de groepen en evenementen activiteiten.

Chic Outlet Shopping® heeft Marcelo Molinari onlangs aangesteld als hoofd Groepen & Eventementen (MICE). In zijn nieuwe rol geeft Marcelo Molinari uitvoering aan de Chic Outlet Shopping® strategie om de Villages te promoten binnen de MICE sector in Europa. Hij heeft ruim 15 jaar werkervaring in de evenementensector, in het bijzonder in Business Development en promotie.

Comments are closed.