Ontdekken staat centraal in nieuwe campagne Thalys

Vanaf vandaag is via You Tube een preview te zien van de commercial die deel uitmaakt van de nieuwe campagne ‘Explore with Thalys’.

zon-thalys

De campagne, die 30 mei officieel start, loopt door tot eind juni en bestaat naast de commercial uit een online campagne en nieuwe inspirerende elementen op de website. Thalys wil hiermee bestemmingen in Europa centraal zetten en reizigers aansporen tot ontdekkingsdrift en nieuwsgierigheid. De nadruk ligt daarbij op het ontdekken van de meest authentieke plekken en geheimen van diverse bestemmingen. De nieuwe commercial is vanaf 30 mei tot eind juni in Nederland op televisie te bekijken.

 

 

Al jarenlang brengen we mensen naar fantastische bestemmingen in vier landen, tot in het hart van de stad. Het is geen geheim dat reizigers steeds vaker op zoek gaan naar authentieke plekken. Denk aan steden waar vaak nog meer te ontdekken is dan bijvoorbeeld de Eiffeltoren of Manneken Pis. Plekken waarvan je hoopt dat niemand die ooit eerder heeft gezien. We willen prikkelen, de ontdekkingsreiziger in mensen naar boven halen. Dat is de achterliggende gedachte van deze campagne. Mensen kennen ons als vervoerder, maar we willen onze jarenlange ervaring ook gebruiken om mensen te inspireren nieuwe plekken te ontdekken en die op een andere manier te bekijken en bezoeken. Geïnteresseerden kunnen bijvoorbeeld inspiratie opdoen op onze website waar bezoekers tal van tips en geheimen vinden over onze bestemmingen. Ik ben benieuwd waar nieuwsgierigheid onze reizigers brengt.

Aldus Karin Duivenvoorden, directeur merk en communicatie Thalys International.

Comments are closed.