Unieke, bizarre en doldwaze Ome Opa dag in Avonturenpark Hellendoorn

Iedere familie kent wel een bijzonder familielid waar men een speciale band mee heeft: de gekke, eeuwige optimistische oom, of de opa, die altijd in is voor een geintje. Heb jij ook zo’n oom of opa? Kom dan samen op zaterdag 24 mei naar Avonturenpark Hellendoorn voor de Ome Opa dag.

Op deze dag kun je genieten van de voorpremière van de gloednieuwe Cartoon Network serie Ome Opa, kun je samen deelnemen aan allerlei knotsgekke activiteiten en krijg je de unieke kans om de camper van Ome Opa zelf te versieren. Kortom, een dag vol leuke activiteiten die je niet snel zult vergeten!

Hellendoorn Aquaventura

Hellendoorn Aquaventura

Dit is Ome Opa!

De Ome Opa dag in Avonturenpark Hellendoorn wordt georganiseerd ter gelegenheid van de première van de gelijknamige Cartoon Network serie. Ome Opa is ieders magische oom én opa, die de wereld rondreist om mensen te helpen en hun levens voor altijd verandert. Hij beleeft waanzinnige avonturen en lost allerlei problemen op. Dat doet hij niet alleen; zijn vrienden Meneer Guus, Pizza Steef, Gigarealistische Vliegtijgerin en Buideltas zijn altijd van de partij. Samen rijden ze in een camper, het magische huis op wielen van Ome Opa dat volledig zelfstandig kan rijden. Hou jij van knotsgekke cartoons? Dan is Ome Opa echt iets voor jou! Cartoon Network, de zender met de beste cartoons, zendt de serie vanaf 24 mei iedere zaterdag en zondag uit om 8:55 uur in Nederland.

 

 

Met korting naar Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn biedt haar bezoekers op zaterdag 24 mei €3,50 korting per persoon op een entreeticket. Bij inlevering van deze coupon op de Opa Oma dag van Cartoon Network op 24 mei 2014 krijgt u €3,50 korting per persoon op een entreeticket Avonturenpark Hellendoorn in Nederland. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties of aanbiedingen. Geldig voor max. 4 personen per coupon. Korting alleen geldig op 24 mei 2014. PLU 215.

Comments are closed.