Nieuwe Pierre & Vacances premium residentie in Roquebrune-Cap-Martin

De Pierre & Vacances – Center Parcs Group opent op 28 juni een gloednieuwe premium residentie in de Zuid-Franse badplaats Roquebrune-Cap-Martin. Deze laatste aanwinst van het premium label is ideaal gelegen in het hart van de stad en biedt 70 moderne appartementen.

Cap Martin

Cap Martin

Premium Residentie Julia Augusta

De nieuwe premium residentie heeft de elegante naam Julia Augusta gekregen. Deze moderne accommodatie ligt op slechts 7 minuten van het centrum van Roquebrune-Cap-Martin en bevindt zich in de nabijheid van vele toeristische attracties. Het schitterende strand van de Middellandse Zee ligt op 50 meter van de residentie, ideaal voor een snelle frisse duik of een dagje zonnen. Ook alle openbaarvervoersmogelijkheden en winkels bevinden zich op loopafstand.

 

 

De residentie bestaat uit diverse ruime appartementen die dankzij de grote ramen over veel daglicht beschikken. Ze gaan van tweekamerappartementen voor 4 personen tot driekamerappartementen voor 6 tot 7 personen. Ieder appartement is voorzien van een balkon of, indien op de begane grond, een tuin. Ze zijn allen compleet ingericht voor een optimaal ontspannend verblijf. Op het dak van de residentie hebben gasten bovendien toegang tot een verwarmd zwembad met solarium.

Residentie Pierre & Vacances Cap Martin

Residentie Pierre & Vacances Cap Martin

Schitterende ligging

Het charmante plaatsje Roquebrune-Cap-Martin ligt in het zuiden van Frankrijk aan de Franse Riviera, tussen het bekende staatje Monaco en de badplaats Menton. Deze bestemming biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten in de omgeving, zoals een 18 holes golfbaan in de Monte Carlo Golf Club, een duikcentrum, een zeilclub en diverse tennisvelden. Voor liefhebbers van het mediterrane leven biedt deze plek alles voor een heerlijke zomervakantie.

Premium voor extra service

Het premium label van Pierre & Vacances staat voor kwalitatief hoogwaardige services die bij het verblijf zijn inbegrepen: badlinnen, kamerjassen, opgemaakte bedden bij aankomst, babykit, gratis wifi, schoonmaak aan het eind van het verblijf en vele à la carte services zoals een premium ontbijt en een voorkeursligging.

Premium Residentie Julia Augusta is vanaf nu al te reserveren en is een aanrader voor diegenen die een aangenaam klimaat met een prachtige omgeving willen combineren.

Comments are closed.