Zoek de leukste uitjes via het Portaal van Zeeland

De populaire ZeelandNet rubriek ‘Uit in Zeeland’ is vanaf vandaag ook op televisie beschikbaar. Via het interactieve ‘Portaal van Zeeland’ kunnen Zeeuwen op zoek naar de leukste evenementen in eigen provincie van Nederland. ‘Uit in Zeeland’ is een gezamenlijk initiatief van VVV Zeeland en DELTA/ZeelandNet.

zeeland

VVV Zeeland richt zich vooral op de bezoekende toeristen. Nu ‘Uit in Zeeland’ ook op het interactieve ‘Portaal van Zeeland’ beschikbaar is, wordt het voor Zeeuwen gemakkelijker leuke evenementen in Zeeland te bezoeken. Via het portaal kan men gemakkelijk activiteiten zoeken. De zoekfunctie maakt het mogelijk evenementen bijvoorbeeld te filteren op gezelschap, activiteit en plaats. Dit maakt ‘Uit in Zeeland’ het ideale hulpmiddel om als Zeeuw de provincie te ontdekken.
 

 
Het ‘Portaal van Zeeland’ biedt naast ‘Uit in Zeeland’ onder andere het Zeeuwse weer, ZeelandNet video en ‘Trugkieke’. Het portaal is te vinden op kanaal 12 van DELTA Digitale Televisie. Om gebruik te kunnen maken van interactieve tv van DELTA is, naast een smart tv of interactieve HD decoder van Humax (type HD FOX C), een internetverbinding van ZeelandNet nodig.

Comments are closed.