Geniet van de WK uitzendingen aan boord van MSC cruises

Op 12 juni start één van de meest enerverende evenementen van het jaar, hét voetbalevenement waar vele fans van over de hele wereld vier jaar lang op hebben gewacht. In Brazilië zullen 32 teams afkomstig uit vijf continenten elkaar ontmoeten voor het WK, waar uiteindelijk het beste voetbalteam ter wereld zal worden gekroond. En MSC Cruises besteed daar, uiteraard, aandacht aan…

gehele-jaar-cruises-in-de-cariben-msc-cruises

Wie wordt de nieuwe legende?

Eerder hebben 19 WK toernooien plaatsgevonden. Brazilië is vijf keer wereldkampioen geweest. Andere winnaars zijn Italië met vier titels, Duitsland met drie titels, Argentinië en Uruguay hebben twee titels en Engeland, Frankrijk en Spanje hebben elk één gewonnen titel. Wie zijn de favorieten? Zullen sterspelers zoals Balotelli, Messi, Ronaldo, Neymar, Iniesta, Ribéry of Rooney schitteren tijdens het toernooi en een nieuwe World Cup legende kunnen worden?

Voetbal aan boord

Het WK is de grootste sportcompetitie ter wereld en daarnaast ’s werelds best bekeken sportevenement. MSC Cruises wil er dan ook zeker van zijn dat haar passagiers optimaal kunnen genieten van dit evenement, waar ter wereld zij zich ook bevinden. Om dit te kunnen realiseren, is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Sport 24. Op deze manier zijn passagiers aan boord van MSC Cruises in staat om alle 64 voetbalwedstrijden te kunnen kijken. Deze wedstrijden zullen live worden uitgezonden in de publieke ruimtes van de cruiseschepen. Naast de wedstrijden die worden uitgezonden aan boord, zullen daarnaast thematische evenementen worden georganiseerd. Hierbij staat plezier voorop en zijn blijvende herinneringen gegarandeerd.

 

 

Sailaway Pool Party

In de dagen voorafgaand aan het WK, zal aan boord van alle MSC Cruises een Sailaway Pool Party World Cup Edition worden georganiseerd. Of wat dacht je van het MSC World Cup Championship; een tafelvoetbaltoernooi waarbij verschillende teams zullen concurreren tegen elkaar. De MSC World Cup game; een waterspel waarbij teams elkaar uitdagen. En niet te vergeten de World Champion Quiz, waarbij passagiers kunnen deelnemen aan een voetbalgerelateerde kennistest. Creatievelingen hebben daarnaast de mogelijkheid om hun eigen voetbalshirt te ontwerpen. Tot slot hebben passagiers de kans om te wedden op het team dat volgens hen de cup gaat winnen. Uiteraard reikt MSC Cruises mooie prijzen uit aan de winnaars van deze diverse spellen.

Kortom, twijfel je om een reis te boeken tijdens het WK, of heb je al geboekt en ben je onzeker of je alle wedstrijden wel kan kijken? MSC Cruises biedt haar passagiers een scala aan mogelijkheden, zodat je niks hoeft te missen van dit mooie voetbalevenement.

Comments are closed.