Unieke actie: Oostenrijk deelt gastvrijheid uit

Donderdag 15 mei organiseert het Oostenrijks Toeristenburo een unieke actie. Op het kruispunt Overtoom / Eerste Constantijn Huygensstraat in Amsterdam staan de hele dag 5 car2go auto’s inclusief chauffeur klaar om de forens gratis naar hun bestemming brengen. Een voorproefje op de Oostenrijkse gastvrijheid.

car-to-go-oostenrijk-actie

In het kader van de zomercampagne, die ook dit jaar weer helemaal toegespitst is op ‘zomerse geluksmomenten’, heeft het Oostenrijks Toeristenburo een ludieke, opvallende actie opgezet om de Nederlanders een stukje échte Oostenrijkse gastvrijheid te laten ervaren. Vanaf 6 mei rijden 4 weken lang 21 car2go auto’s (elektrisch aangedreven stadsauto’s voor max. 2 personen, www.car2go.nl) in Amsterdam rond. Deze 21 duurzame auto’s zijn bestickerd met 5 verschillende designs uit 5 verschillende bestemmingen in Oostenrijk (Karinthië, Klopeiner See, Steiermark, Vorarlberg en het Oostenrijks Toeristenburo).

Oostenrijk2go-dag 15 mei

Uit diverse onderzoeken blijkt dat de Oostenrijkse gastvrijheid en “gemütlichkeit” door de Nederlanders enorm gewaardeerd worden. En daarom deelt het Oostenrijks Toeristenburo tijdens de speciale Oostenrijk2go-dag op 15 mei deze gastvrijheid op een duurzame manier uit. Op deze dag staan van 08.00 tot 15.30 uur, op het kruispunt Overtoom / Eerste Constantijn Huygensstraat, 5 auto’s inclusief chauffeur klaar om de forens gratis naar hun bestemming te brengen (max. 15 km vanaf startpunt). Tevens zal er een promotieteam van ca. 10 personen aanwezig zijn om op een gastvrije en servicegerichte manier informatie te verstrekken en leuke goodiebags uit te delen.
 

 

Vakantie in Oostenrijk winnen

Vanaf 6 mei t/m 3 juni rijden er 5 verschillende soorten ‘Oostenrijk 2go’ autootjes door Amsterdam. Wie er eentje ziet rijden maakt een foto, post deze op onze Facebooksite austria.info/facebook en maakt kans op een zomervakantie t.w.v. € 1.000,- in Oostenrijk.

Oostenrijk werd op zoover.nl als vriendelijkste vakantieland beoordeeld. Het hoge serviceniveau willen wij de Nederlanders ook in eigen land laten beleven.

Aldus dhr. Alfred Cossmann, directeur van het Oostenrijks Toeristenburo.

Comments are closed.