Duty-free artikelen bestellen voor je ArkeFly vlucht

Halverwege deze maand kunnen Arkefly passagiers voorafgaand aan hun vlucht online duty free artikelen bestellen. Vanaf 35 dagen tot 7 dagen voor vertrek kunnen passagiers duty free producten bestellen en betalen via de Arkeshop. De bestelling wordt vervolgens aan boord van Arkefly aan de passagier overhandigd.
arkefly-duty-free-bestellen

Voorafgaand aan de vlucht

Arkefly geeft haar klanten de mogelijkheid om voorafgaand aan de vlucht online duty free artikelen te bestellen via een speciale webshop. Deze Arkefly webshop bevat ruim negenhonderd items, waaronder parfum, cosmetica, accessoires, alcohol, tabak, chocolade en vakantiebenodigdheden. Vanaf half mei is het mogelijk om bestellingen te plaatsen voor vluchten vertrekkend vanaf 10 juni 2014.

Vanuit je luie stoel bestellen

Door de pre-order duty free mogelijkheid kunnen klanten thuis op hun gemak het ruime productassortiment bekijken. Zo kunnen zij er bijvoorbeeld voor kiezen artikelen als een adapter of zonnebrand niet mee te nemen maar duty free te bestellen. Besteld vanuit de luie stoel en persoonlijk afgeleverd aan boord! Bovendien gelden er diverse garanties voor de pre order duty free producten. Zo is er een laagste prijsgarantie (garantie dat alle producten goedkoper zijn dan op Nederlandse luchthavens), tevredenheidsgarantie (producten kunnen binnen dertig dagen worden teruggestuurd als de passagier niet tevreden is), leveringsgarantie (producten worden gegarandeerd geleverd) en merkgarantie (de pre-order duty free producten zijn originele A-merken).
 

 
Los van pre-order duty free wordt er ook nog een klein duty free assortiment aan boord verkocht bestaande uit een top tien van bestverkochte artikelen. Het is ook mogelijk om aan boord uit het webshop-assortiment te bestellen, via een bestelformulier. De passagiers ontvangen hun bestelde producten dan op de terugvlucht met Arkefly.

Comments are closed.