“Orchids for Love” in Keukenhof

Om de Orchidee in Keukenhof extra onder de aandacht te brengen, vindt a.s. weekend op 10 en 11 mei een uniek event plaats met Orchideeën onder de noemer “Orchids for Love”. Initiatiefnemers van dit event zijn Art of life (samenwerkingsverband alle pot orchideeën kwekers van Nederland) en de Nederlandse Snijcymbidium kwekers.

orchids-for-love-keukenhof-mei-2014

Keukenhof is al jaren verbonden met het thema trouwen. Menig bruidspaar wordt in het park gefotografeerd. De bloemenpracht brengt de romantiek in de mensen naar boven. Ook is het een trend dat echtparen nog een keer de huwelijksbelofte naar elkaar uit willen spreken. Tevens voor het ten huwelijk vragen of om elkaar de liefde te verklaren biedt de Keukenhof een prachtig platform.

 

 

Liefdes verklaring

Vanaf 10 mei a.s. is de “Love” locatie op de Keukenhof omgetoverd in een zee van Orchideeën. De Orchidee is een liefdesbloem bij uitstek, met haar fragiele uitstraling in romantische kleuren. Bruidsparen of geliefden kunnen hun “Love Selfie” en deze uploaden op Facebook.com/Orchidsinfo in het album “Orchids for Love”. De mooiste inzendingen ontvangen een Orchidee cadeau. Daarbij kunnen partners (getrouwd of nog niet) zich aanmelden voor een mooie ceremonie bij ‘Orchids for Love’ in het Beatrix Paviljoen in Keukenhof in 2015. Ook kunnen bruidskinderen zich aanmelden voor de bruidsmeisje en bruidsjonker verkiezing van het jaar 2015. Aanmelden kan via info@orchidsinfo.eu. Op 10 mei om 14.00 uur a.s. zal het eerste bruidspaar gefotografeerd worden in de romantische setting van Orchids for Love. Om het huwelijksgevoel compleet te maken verzorgt patissier Hidde de Brabander (van Dreams of Magnolia, en bekend van het Net5 programma ‘Bake my Day’) een prachtige bruidstaart.

Comments are closed.