Scandinavian Airlines lanceert innovatief bagageconcept

Terwijl steeds meer luchtvaartmaatschappijen kosten berekenen voor ingecheckte bagage, doet Scandinavian Airlines het tegenovergestelde. Naast een koffer mag voortaan ook afwijkende bagage zoals een fiets of skimateriaal gratis mee. Hiermee biedt SAS een unieke service in Europa.

sas-airlines

Wie vroeger zijn skimateriaal, fiets of golftas wou meenemen op vakantie moest hier vaak voor bijbetalen, aangezien het materiaal niet voldeed aan de standaardafmetingen. Dit is voortaan verleden tijd bij SAS, op voorwaarde dat het gewicht van de bagage het voorziene maximumgewicht niet overschrijdt. Voor een vlucht in SAS Go (economy class) is dit 23kg. Wie boekt in SAS Plus (full service) mag zelfs twee stuks bagage van 23kg meenemen.
 

 

All inclusive service

Tenslotte rekent Scandinavian Airlines geen extra kosten aan voor het boeken met een kredietkaart en zijn er geen extra kosten voor wie zijn vlucht binnen 24 uur annuleert. Op die manier biedt SAS haar klanten een transparante en ‘all inclusive’ service voor een scherpe vluchtprijs.

Comments are closed.