Moederdag: vakantie-in-één-dag?

Komende zondag – 11 mei – is het weer zover: Moederdag. Hét moment om moeder in het zonnetje te zetten. Daar hoort natuurlijk een cadeautje bij, maar waar vind je nog een origineel geschenk?

fietstochten-happenentrappen

Een bosje bloemen, flesje wijn of een lekker geurtje: het zijn typische Moederdag-cadeautjes. Leuk en attent, maar niet origineel. Het kan ook anders: met Happen en Trappen geef je moeder een ware beleving. Lekker de natuur in én lekker tafelen, dat voelt als vakantie-in-één-dag. Direct reserveren van een van onze routes kan op onze website.

 

 

Cadeaubon

Komt het zondag niet uit? Geen probleem. Kies dan voor de Happen en Trappen-cadeaubon, want dan kan moeder zelf bepalen waar in Nederland of België en wanneer er gefietst wordt. Goed om te weten: bij een slechte weersverwachting kan de datum tot één dag vooraf nog gewijzigd worden. De cadeaubon bestel je eenvoudig en snel op onze website. Indien je de cadeaubon vóór komende vrijdag 15.00 uur hebt besteld, ontvang je deze tijdig per post voor Moederdag!

Peddelen, trappen of slingeren

Met zo’n 140 routes is er altijd wel een route in de buurt. Ga bijvoorbeeld Peddelen in de polder, Trappen in Tholen of Slingeren langs de Slinge. De natuur roept en laat zich graag bewonderen. Fijne Moederdag!

Comments are closed.