Studenten zetten Friesland op de kaart

Gezellige uitgaansgelegenheden, perfecte zeillocaties, een boordevolle evenementenkalender, geweldige sportmogelijkheden, podiumkunsten en muziek: Friesland heeft het!

fotograferen-leeuwarden

Leeuwarden Studiestad, Beleef Friesland en Stadsmarketing Leeuwarden zijn op zoek naar studenten die de hotspots van hun studentenstad, maar ook van heel Friesland laten zien. Studenten worden opgeroepen hierover een kort filmpje te maken. Door dit te delen met alle vrienden, familie en kennissen maken zij niet alleen kans op fantastische prijzen, maar laten ze aan heel Nederland zien wat zo leuk is aan Leeuwarden en Friesland.

Studenten kunnen hun filmpje uploaden, onder de naam Edit, Focus & Take One! tot 8 mei via de facebookpagina van Leeuwarden Studiestad http://goo.gl/MLTeOP

 

 

In Leeuwarden studeren meer dan 20.000 studenten. Zij worden opgeroepen om te laten zien wat er zo leuk is aan hun studentenomgeving. Hiermee zijn typische studentenprijzen te winnen, bijvoorbeeld: gratis boodschappen, een schoonmaakster voor de studentenwoning maar ook een feest voor de hele vriendenclub. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking. Meer informatie is te vinden op leeuwardenstudiestad.nl.

Comments are closed.