Pierre & Vacances opent Village Club Fuerteventura Origo Mare op de Canarische Eilanden

Pierre & Vacances breidt haar aanbod deze lente uit met de opening van een gloednieuwe Village Club op de Canarische Eilanden, Fuerteventura Origo Mare. Dit is de allereerste Village Club op de Canarische Eilanden, de derde in Spanje en de 16e in Europa. Pierre & Vacances verstevigt hiermee haar positie als vakantieaanbieder op Spaanse bodem.

pierre-en-vacances

Een waar paradijs

Village Club Fuerteventura Origo Mare is gelegen aan de noordzijde van het eiland Fuerteventura, het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Op deze schitterende plek schijnt 10 maanden per jaar de zon en kunnen diverse watersporten worden beoefend. De nieuwe Village Club is ruim opgezet en beslaat maar liefst 400 hectare. Het ligt dicht bij het spectaculaire Natuurpark “Las Dunas de correlejo” en het strand van Majanicho. Het eiland ligt op ongeveer 4,5 uur vliegen van Amsterdam.

Luxe onderkomen

De nieuwe Village Club bestaat uit moderne appartementen en huizen, verschillende tuinen en diverse zwembaden. De volledig ingerichte accommodaties zijn beschikbaar in verschillende luxeniveaus en variëren van een Select studio voor 2 tot 4 personen tot Select en VIP huizen voor 7 personen. Voor de liefhebbers van luxe en comfort zijn de VIP huizen een aanrader. Deze luxueuze huizen zijn prachtig gelegen in de VIP Oasis van Fuerteventura Origo Mare. Het uitzicht op zee en het sfeervolle, moderne interieur maken van deze accommodatie een paradijs op aarde.

 

 

Vermaak voor het hele gezin

De animatieteams ter plaatse verzorgen speciaal voor de gasten Zumba® -en fitnesslessen, aquagym en diverse activiteiten in de avond, zoals shows, spelletjes, sporttoernooien en disco-avonden. Bovendien kunnen kinderen tussen 3 en 17 jaar gratis aan de verschillende activiteiten van de Kids Clubs deelnemen.

Craterpark

Het Craterpark is een bijzonder waterpark in de Village Club dat gratis toegankelijk is voor de gasten. Dit unieke concept met een vulkanisch ontwerp bestaat uit vele attracties: een 400m2 groot golfbad, een Water Tree House van 6 meter hoog, een kinderbad met glijbaan (1 tot 5 jaar), een multi-activiteitenbad met watervolley en een grote glijbaan.

Comments are closed.