Top Gear Festival Barbados komt met gierende banden dichterbij

Het Top Gear Festival in Barbados, dat plaatsvindt op 17 en 18 mei komt alsmaar dichterbij. Het was al bekend dat F1-coureur Lewis Hamilton aanwezig zal zijn, maar nu mogen verdere details van zijn aanwezigheid worden onthuld.

top-gear-barbados-festival

De Top Gear fans die afreizen naar het gerenoveerde Bushy Park Circuit in Barbados moeten zich voorbereiden op twee dagen gebrul van motoren. Een geweldige line up van racewagens en coureurs zullen van zich laten horen. Hier een greep van wat er te verwachten valt:

  • Om zijn debuut op het Top Gear Festival goed in te luiden, zal Lewis Hamilton het geheel gerenoveerde Bushy Park Circuit ‘dopen’ met zijn Mercedes AMG PETRONAS Formule 1 auto. De geur van verbrand rubber zal menig hart sneller doen laten kloppen.
  • Lewis Hamilton gaat het ook opnemen tegen presentator Richard Hammond. Hamilton in zijn F1 auto en Hammond in een ‘gewone’ Mercedes AMG.
  • Top Gear brengt ook de ‘Ultimate Motorsport Showdown’. Een strijd tussen de snelste auto’s zoals een Le Man auto, een groep B rally auto, een F1 auto uit de jaren 80, een supercar en een huidige F1 auto.
  • En dan voor de eerste keer ooit zal Lewis Hamilton deelnemen aan Top Gear’s meest favoriete tijdverdrijf: Car Football. In deze competitieve sport zullen Jeremy, James en Richard het opnemen tegen een all-star team. Kleine auto’s zijn erg geschikt om mee te rijden in een stad, maar de grote vraag is: kun je er ook een potje voetbal mee spelen?

Voor wie het Top Gear Festival op het prachtige eiland Barbados wil bezoeken kan nog steeds een kaartje bemachtigen. De Club house tickets en VIP tickets zijn al uitverkocht voor zondag 18 mei, maar de algemene tickets voor zowel 17 als 18 mei zijn nog wel beschikbaar en kosten $75 BBD (ongeveer €27, -).
 

 

Meer informatie over het festival is te vinden op: topgearfestivalbarbados.com

Comments are closed.