Gebruik van smartphones nu ook tijdens start en landing mogelijk

Passagiers die met airberlin vliegen, kunnen per direct op vrijwel alle vluchten van de luchtvaartmaatschappij zowel op korte, middellange als lange trajecten ook tijdens 
de start en landing evenals bij het taxiën gebruik maken van hun persoonlijke elektronische apparaten in vliegtuigstand. Voor de passagiers wordt vliegen met airberlin zo nog comfortabeler, omdat vanaf nu ook binnen nagenoeg de complete vloot van airberlin en tijdens alle vliegfases het gebruik van de persoonlijke elektronische apparaten in vliegtuigstand toegestaan is.


Moderne passagier

De moderne passagier wil ook aan boord ononderbroken toegang hebben tot zijn persoonlijke elektronische apparaten en deze niet meerdere keren te hoeven aan- en uitschakelen. Dit is bij airberlin met ingang van heden mogelijk.

Aldus Oliver Lackmann, vlucht-bedrijfsleider airberlin. Oliver Lackmann vervolgt:

Zo beschikt onze complete Airbus- en Boeing-vloot thans over de mogelijkheid om gedurende de gehele vlucht bij een uitgeschakelde zend-functie gebruik te maken van de persoonlijke elektronische apparaten.

 

 

Officiële vergunningen

Airberlin vond het uiterst belangrijk om de door het Europese agentschap voor luchtvaart, EASA, voorgenomen versoepeling van de voorschriften zo snel mogelijk in de praktijk om te zetten. Hiervoor heeft de luchtvaartmaatschappij uit Duitsland de gevraagde technische certificeringen uitgevoerd evenals bij de Duitse federale instantie voor luchtvaart de noodzakelijke officiële vergunningen voor de vereiste procedures verkregen.

Comments are closed.