Top 5 Las Vegas Pool Parties 2014

Las Vegas is klaar voor de zomer met nieuwe locaties, thema’s en cocktails voor diverse ‘Pool Parties’. Vegas is een paradijs onder de zon en biedt elk jaar vernieuwde feestmogelijkheden. Gasten genieten van live entertainment, smakelijke cocktails en nieuwe feestlocaties die alleen gevonden kunnen worden in de ‘Entertainment Capital of the World’. De top 5 Pool Parties in Las Vegas worden hier benoemd.

1. Garden of the Gods Pool Oasis – Caesars Palace

Elegant, statig, ruim en één van de meest indrukwekkendste zwembaden in Las Vegas. De in Caesars Palace gevestigde ‘pool party’ club Garden of the Gods Pool Oasis, beschikt over acht verschillende zwembaden met luxe voorzieningen, veertig cabana’s, diverse watervallen en Romeinse beelden ter decoratie. De club is dagelijks open van 8 uur ‘s ochtends tot 7 uur ’s avonds. Gasten dienen 21 jaar of ouder te zijn en de toegang bedraagt 20 dollar voor niet-hotel gasten.

2. Drai’s Beach Club – The Cromwell

The Cromwell biedt gasten een Beach Club en Nachtclub in één aan. Overdag genieten gasten van het feest in het enige zwembad in Las Vegas bovenop een dak, met panoramisch uitzicht over de hele Strip. ’s Avonds kunnen gasten binnen genieten van live DJ muziek in de nachtclub. Drai’s Beach Club heeft meerdere zwembaden en torenhoge palmbomen. Daarnaast zijn er tien VIP bungalows en vijftien VIP cabana’s op de mezzanine te huur voor een gegarandeerd spetterend feest. Elke cabana heeft een eigen zwembad, toilet en douche. Drai’s Beach Club is dagelijks geopend van 10 uur ‘s ochtends tot 7 uur ‘s avonds.
 

 

3. VooDoo Beach – Rio All-Suite Hotel & Casino

Wie denkt dat Las Vegas geen strand heeft, is nooit bij VooDoo Beach geweest. Het zachte zandstrand schittert gasten tegemoet en is de enige pool party in Vegas met echt zand waar zowel lokale als toeristen kunnen genieten. Het zwembad complex in Rio beschikt over vier verschillende zwembaden, watervallen, drie whirlpools, spa behandelingen en twee bars; Cruzan Island Bar en VooDoo Beach Bar. Het zwemfeest is gratis toegankelijk, tussen negen uur ‘s ochtends en zes uur ’s avonds, voor gasten van 21 jaar of ouder.

4. Pleasure Pool – Planet Hollywood

Planet Hollywood biedt met Pleasure Pool een feest voor nationale en internationale beroemdheden. Pleasure is de zwembad hotspot voor jet-setters die op zoek zijn naar een rustige plek om te genieten van de zon, live DJ muziek en een Skyy Passion Fruit cocktail. Pleasure Pools biedt twee aparte zwembaddekken, twee bars bij het zwembad, live DJ muziek, vijftien cabana’s, ligbedden en een zwembad café. Hotelgasten kunnen, dagelijks tussen negen uur ’s ochtends en zeven uur ’s avonds gratis naar binnen, niet hotel gasten betalen 20 dollar entree.

 

 

5. Beach Club Pool – Flamingo Las Vegas

Voor gasten die met kinderen naar een ‘pool party’ willen is Beach Club Pool in Flamingo Las Vegas de meest geschikte plek. De Beach Club Pool biedt garandeert een ontspannen dag aan het zwembad in een gezinsvriendelijke omgeving, omringd door de weelderige Flamingo tuinen. Persoonlijke service gecombineerd met luxe cabana’s, ligbedden, diverse waterglijbanen en voldoende eet- en drinkgelegenheden zorgen voor een relaxte dag aan het water. De Pool is dagelijks gratis toegankelijk tussen negen uur ’s ochtends en zes uur ’s avonds.

Bekijk hier meer toeristische tips over Las Vegas: Verkeersbureaus.info/las-vegas

Comments are closed.